Uppdrag

UPPDRAG

Våghuset, Göteborg

Byggprojekten på Masthuggskajen börjar att färdigställas och intill Göta Älv ligger nu en av Göteborgs mest vågade byggnader - Våghuset. 

UPPDRAG - KONSTVERK

Årshjulet, Värnamo

En gjuten plattform i terrazzo med taktila med detaljer, som berättar om den lokala växtligheten. En naturlig samlingsplats som väcker lust till samtal och språk mellan pedagoger och barn.

UPPDRAG

SPACE, Stockholm

Mitt i hjärtat av Stockholm ligger Space, ett digitalt kulturcenter för den digitala generationen. Ra Golv och Herrljunga Terrazzo installerade platsgjutna golv och smarta inredningslösningar.  
SPACE, Stockholm

UPPDRAG

Elinelundsskolan, Malmö

Malmö expanderar i det rofyllda området Elinelunds sommarstad, precis intill Limhamns gamla kalkbrott. Här har Liljewall arkitekter i Göteborg ritat en fin skola för områdets barn.

UPPDRAG

Kv. Paraden, Barkaby

En ny spännande stadsdel växer fram norr om Stockholm. Kvarteret Paraden är en modern tolkning av ett bostadspalats och rymmer över 200 lägenheter samt butikslokaler.

UPPDRAG

Angered Resecentrum

Angereds nya resecentrum är ett smycke att vara stolt över. Runt 12 miljoner årliga avgångar och ankomster gör Angered till en av de större knutpunkterna för Göteborgs kollektivtrafik.

UPPDRAG

Asecs, Jönköping

Det 30-åriga shoppingcentret, som är beläget på A6 gamla regementsområde i Jönköping, har startat en omfattande förvandlingsresa. Här finns mat från världens alla hörn och ett rikt varierande butiksutbud.

UPPDRAG

Udden 6-7, Bungenäs

Det gamla gotländska militärområdet Bungenäs vid Fårösund har fått nytt liv som bilfritt lokalsamhälle med bostäder, lanthandel, restauranger och konstgalleri.

UPPDRAG

Herrestaskolan, Järfälla

Herrestaskolan, i Barkarbystaden norr om Stockholm, är Sveriges första massivträskola och näst intill koldioxidneutral.
crossmenu