Arkitekt i fokus

Lär känna några av de stjärnor vi arbetar tillsammans med.

ARKITEKT I FOKUS

Ingrid Alerås

Ingrid har alltid haft en förkärlek för såväl problemlösning som teckning och måleri, men det var först efter ett år på egen hand i södra Frankrike som hon tog beslutet att utbilda sig till arkitekt.

ARKITEKT I FOKUS

Carl-Johan Viklund

Carl-Johan fascinerades tidigt av gamla hus. Med ett gediget intresse för byggnader och formgivning föll det sig naturligt för honom att utbilda sig till arkitekt. Något annat yrke var det aldrig tal om.

ARKITEKT I FOKUS

Erik Gardell

Erik Gardell har alltid haft ett gott öga till gediget hantverk och handens kunskap. Under uppväxten på Gotland sommarjobbade han som snickare och efter arkitektutbildning på KTH inleddes yrkesbanan som arkitekt.

ARKITEKT I FOKUS

Lars Olausson

Med ett stort intresse för kulturhistoria och kulturföremål kändes det naturligt för Lars Olausson att utbilda sig till möbelsnickare och konservator. Efter tio år i branschen sadlade han om till arkitekt.

ARKITEKT I FOKUS

Lisa Landgård

För Lisa Landgård fanns det aldrig någon tvekan när det gällde yrkesvalet – hon skulle bli arkitekt.
Under åren har hon arbetat med flera större projekt.

ARKITEKT I FOKUS

Joakim Lyth

Joakim Lyth har en framgångsrik karriär som arkitekt och flera av hans uppdrag är både omtalade och prisbelönta. Men yrket var från början inte ett förstahandsval.

ARKITEKT I FOKUS

Christian Halleröd

2016 blev Christian Halleröd utsedd till årets inredare av magasinet Residence. Meritlistan innehåller en lång rad framgångsrika samarbeten.

ARKITEKT I FOKUS

Bengt Ahlqvist

Bengt Ahlqvist tillhör våra mest rutinerade arkitekter. Genom åren har han arbetat med såväl bostäder och kontor som stadsplanering och infrastrukturanläggningar.
crossmenu