INSPIRATION

Fantasin sätter gränserna, inte materialet.
Att formge terrazzo är som att jobba med en outsinlig källa. Efter tusentals år återstår fortfarande oändliga designmöjligheter. På dessa sidor vill vi ge inspiration och berätta om intressanta uppdrag.

En Fredssymbol i Terrazzo Inspiration

INSPIRATION: EN FREDSSYMBOL I TERRAZZO

Vi tycker om att få förverkliga idéer tillsammans med arkitekter, formgivare och konstnärer. Peace, formgiven av skulptören och konstnären Fredrik Wretman, är ett exempel på detta.

Klicka

carl_johan_viklund_arkitekt_i_fokus

ARKITEKT I FOKUS: CARL-JOHAN VIKLUND

Carl-Johan fascinerades tidigt av gamla hus. Med ett gediget intresse för byggnader och formgivning föll det sig naturligt för honom att utbilda sig till arkitekt. Något annat yrke var det aldrig tal om.

Klicka

Case Asecs Terrazzo

CASE: Asecs, Jönköping

Det 30-åriga shoppingcentret, som är beläget på A6 gamla regementsområde i Jönköping, har startat en omfattande förvandlingsresa. Här finns mat från världens alla hörn och ett rikt varierande butiksutbud.

Klicka

terrazzo-lab

TERRAZZO LAB™

Herrljunga Terrazzo erbjuder unika möjligheter för design och produktutveckling. I vårt eget laboratorium – Terrazzo Lab™ – finns perfekta förutsättningar för att skapa nya mönster, innovativa produkter och spännande materialkombinationer.

Klicka

Kontakta oss

Ej läsbart? Få ett nytt. captcha txt

Börja skriva och sedan tryck på Enter-knappen