INSPIRATION

Fantasin sätter gränserna, inte materialet.
Att formge terrazzo är som att jobba med en outsinlig källa. Efter tusentals år återstår fortfarande oändliga designmöjligheter. På dessa sidor vill vi ge inspiration och berätta om intressanta uppdrag.

En Fredssymbol i Terrazzo Inspiration

INSPIRATION: EN FREDSSYMBOL I TERRAZZO

Vi tycker om att få förverkliga idéer tillsammans med arkitekter, formgivare och konstnärer. Peace, formgiven av skulptören och konstnären Fredrik Wretman, är ett exempel på detta.

Klicka

ingrid-aleras

ARKITEKT I FOKUS: INGRID ALERÅS

Ingrid har alltid haft en förkärlek för såväl problemlösning som teckning och måleri, men det var först efter ett år på egen hand i södra Frankrike som hon tog beslutet att utbilda sig till arkitekt.

Klicka

Inspiration

CASE: Angered Resecentrum

Angereds nya resecentrum är ett smycke att vara stolt över. Runt 12 miljoner årliga avgångar och ankomster gör Angered till en av de större knutpunkterna för Göteborgs kollektivtrafik.

Klicka

terrazzo-lab

TERRAZZO LAB™

Herrljunga Terrazzo erbjuder unika möjligheter för design och produktutveckling. I vårt eget laboratorium – Terrazzo Lab™ – finns perfekta förutsättningar för att skapa nya mönster, innovativa produkter och spännande materialkombinationer.

Klicka

Kontakta oss

Ej läsbart? Få ett nytt. captcha txt

Börja skriva och sedan tryck på Enter-knappen