TIPS OCH TRENDER

En Fredssymbol i Terrazzo Inspiration

INSPIRATION: EN FREDSSYMBOL I TERRAZZO

Vi tycker om att få förverkliga idéer tillsammans med arkitekter, formgivare och konstnärer. Peace, formgiven av skulptören och konstnären Fredrik Wretman, är ett exempel på detta.

Klicka

Att Renovera Terrazzo Inspiration

INSPIRATION: ATT RENOVERA TERRAZZO

Att renovera terrazzo är ett vanligt uppdrag för oss på Herrljunga Terrazzo. Det kan vara allt från att det gått en flis ur ett terrazzogolv till att flera hyreshus ska renoveras och trapphusen ska göras om.

Klicka

Tips och trender

INSPIRATION: ANTIKBORSTAD TERRAZZO

Vi kan alltid ta fram helt individuella recept på terrazzo efter kundens önskemål på kulör, ytbehandling och mängden sten. I detta fallet i form av antikborstad terrazzo för utomhusmiljö.

Klicka

Tips och trender

INSPIRATION: KREATIVA MÖNSTER

Det är bara fantasin som sätter gränsen för vilka golvmönster vi kan skapa tillsammans med våra kunder. På hotell SKT.PETRI i Köpenhamn utgick man från tre olika kulörer.

Klicka

A@W Köpenhamn event

TRENDSPANING: ARCHITECT@WORK KÖPENHAMN

A@W, Architect@Work är ett ”Exhibition Concept” – som erbjuder möten mellan arkitekter och de mest intressanta materialtillverkarna.

Klicka

Nordic Collection

NYHET: NORDIC COLLECTION

Årets största nyhet hos oss på Herrljunga Terrazzo går i nordisk stil med fokus på lokalt/regionalt ursprung och hållbarhet.

Klicka

Bältespännarparken Terrazzo

INSPIRATION: LANDSKAPS-ARKITEKTUR

Vi utför både prefabricerade och platsgjutna dammar, fontäner och andra vattenmiljöer i samverkan med arkitekter och konstnärer.

Klicka

Bältespännarparken Terrazzo

INSPIRATION: LANDSKAPSARKITEKTUR

Vi utför både prefabricerade och platsgjutna dammar, fontäner och andra vattenmiljöer i samverkan med arkitekter och konstnärer.

Klicka

Taktil Terrazzo

INSPIRATION: TAKTILA LÖSNINGAR

Förutom att ett golv ska vara skönt att gå på får det gärna vara snyggt att titta på, men det ska också underlätta för funktionsnedsatta att orientera sig i miljön.

Klicka

Zacke

INSPIRATION: ÅTERVINNING OCH MILJÖ

Det finns ett intresse för hållbarhetsfrågor och att använda återvunnet material. Nyfiken på vad för material man kan lägga in i terrazzo?

Klicka

Terrazzo köksbänkar ESNY

INSPIRATION: KÖKSBÄNKAR MED STÄNKSKYDD

På Herrljunga Terrazzo arbetar vi mycket med måttbeställd inredning där produkten skärs ut från stora block i terrazzo.

Klicka

Veniziaterrazzo

VENEZIATERRAZZO: EN ”TERRAZZO DE LUXE”

Andrea Palladio var en banbrytande arkitekt som var verksam i Italien under 1500-talet. Han gav upphov till en arkitekturstil som kallas Palladianismen.

Klicka

trendspaning-2

TRENDSPANING: NORDIC ARCHITECTURE FAIR

Den arrangerades för första gången i november och är Nordens enda arkitekturmässa. På Svenska Mässan i Göteborg samlades branschens aktörer.

Klicka

toppbild-galan

BILDER: ARKITEKTURGALAN 2017

Ett stort tack till alla nominerade, vinnare och alla andra duktiga människor som besökte vår monter på Cirkus i Stockholm.

Klicka

terrazzolab-2

INSPIRATION: WORKSHOP MED CEDERVALL

Kreativiteten flödade i vårt TerrazzoLab™ när arkitekterna från Cedervall Arkitekter hälsade på och hade en workshop under två dagar.

Klicka

mojligheter

INSPIRATION: MÖJLIGHETER MED TERRAZZO

När vi på Herrljunga Terrazzo arbetar med terrazzo som inredning sker tillverkningen oftast utifrån stora, hela, gjutna block.

Klicka

Kontakta oss

Ej läsbart? Få ett nytt. captcha txt

Börja skriva och sedan tryck på Enter-knappen